ЕКЗОТИКА
Ибиса - купон без край

Маршрут: София - Ибиса - София
Дати: 28.09.2019 г.
6 дни / 5 нощувки
транспорт: Самолет
цена от: 535 €

ПРОГРАМА
ДАТИ И ЦЕНИ
ХОТЕЛИ
 
Ибиса е много популярна туристическа дестинация заради легендарния бурен нощен живот, центриран на две места - около градовете Ибиса и Сан Антонио. На острова се намират много от най-известните нощни клубове.
През лятото много DJ и от световна величина включват в турнетата си и клубовете на Ибиса. Много от тях представят точно тук новите си песни или албуми. Друга забележителност на острова е Caf? del Mar - бар, в който туристите традиционно се наслаждават на залеза.
Островът не е известен единствено с партитата. Островът е в Списъка на ЮНЕСКО, което запазва от комерсиализацията много природни обекти като „Пръстът на Господ“ в заливът Бенирас. Заради природната си красота островът е предпочитан терен за заснемане на филми. В Сан Антонио има издигнат паметник на Христофор Колумб, тъй като градът се смята за едно от възможните места, в които той е роден.
Няма място ,което да съчетава така всичко за което мечтае един истински купонджия.Ибиса събира по невероятен начин нощен живот с уникални клубове и партита за всеки вкус,плажове с бийч барове,яхтени партита и безброй ресторанти с вкусна храна.
Едни от най-големите и популярни клубове на остров Ибиса събират фенове от цял свят по врема на откриване и закриване на парти сезона.
Можете да изберете Вашето масто за купон сред най-популярните:
Privilege (най-големият в света), Es Parad?s (известен със своите водни партита), Amnesia (известен с партитата с пяна). Space, Pacha, Eden, и DC10, които превръщат острова в център на електронната музика и в частност - на хауса и транса.

28.09.19
Излитане от летище СОФИЯ с директен чартърен полет.Кацане на летище Ибиса - посрещане от представители на фирмата партньор - трансфер до хотела.

28.09-02.10.19
СВОБОДНА ПРОГРАМА - възможност за допълнителни екскурзии

03.10.2019
12.00 Освобождаване на стаите .Трансфер до летище Ибиса за директен полет до СОФИЯ.
Хотел Tropical се намира в центъра на град Сан Антонио, на 300 м от плажа и пристанището.Хотел Tropical е само на 5 минути път от автогарата и пристанището на Сан Антонио, които осигуряват лесен достъп до останалите части на острова.