СКИ
Ски пакети ЗЕЕФЕЛД - Австрия

8 дни / 7 нощувки
транспорт: Самолет
цена от: 403 €

ПРОГРАМА
ХОТЕЛИ
 
Зеефелд (Seefeld) е един от най-известните спортни центрове в Тирол, окръг Инсбрук. Намира се на 1200 м надморска височина, северно от река Ин, на 23 км. от Инсбрук (само на около половин час път с кола) и на 206 км. от Залцбург (на около 2 часа път с кола). На около 20 км от Зеефелд е и прочутият немски курорт Гармиш-Партенкирхен.

Заради многото полегати склонове Зеефелд се смята за най-доброто място в Австрия за обучение на деца. Тук се чувстват удобно начинаещите спортисти- скиори, сноубордисти..., които предпочитат спокойно каране по широки писти.
През 1964г. и 1976г. Зимните Олимпийски игри са провеждани в това селище, също и Световния ски шампионат през 1985г. Ето защо Зеефелд е член на „Голямата Тройка” места за международни срещи, заедно с Arlberg и Kitzbühel, на любителите на зимните спортове.
Почитателите на изисканата кухня ще намерят тук много ресторанти. Любителите на шопинга със сигурност ще останат доволни от местните магазини и бутици. Децата също няма да скучаят - за тях има увеселителен парк

Туристически забележителности в региона:
Leutasch Spirit Gorge (Клисура на духовете) Мястото е изключително красиво и впечатлява с височинните си проломи и падащите водопади, чийто звук се оприличава с този на викове и крясъци на необикновени същества. Навлизайки в тази клисура започва да се усеща странното чувство за присъствието на духове, гноми и джуджета
Porta Claudia / Scharnitz Руини от някогашна крепост, която е била разположена на границата между Бавария и Тирол. По време на 30-годишната война правителството на Инсбруг получава разрешение да издигне крепост на мястото на земите, където е бил някогашният манастир Freising в тесния край на долината Шарниц.
Езерата на Зеефелд (The Wildsee, The Ablass-See, Wildmoossee и Lottensee) Тези езера са една от причините Зеефелд да се характеризира с неповторима природа, където всеки може да релаксира на спокойствие.
Изворите на река Исар, Scharnitz В миналото реката е приливала много често и е нанасяла големи вреди на местното население. Днес река Исар все още е част от културата и живота на региона. Близо до извора може да се насладите на красотата на мястото, където водата тече по различни места от скалите.
The Stone Circle: На това изключително красиво място са разположени стърчащи камъни, които имат тежест около 23 тона. Предполага се, че начинът им на разположение изобразява „Тайната вечеря“, както и специфично съзвездие, което се е наблюдавало на 21 юни, 2000 година.


Цената включва
Цената е пакетна в евро на човек/помещение и включва 7 нощувки на съответното хранене за всеки хотел.

Цената НЕ включва:
Цената НЕ включва медицинска застраховка – предлагаме такава – моля попитайте!
Цената НЕ включва ски карта, трансфери, транспорт

При заплащане на левовата равностойност на пакетите, курса на еврото да се смята 1,956 лева.

ИНФОРМАЦИЯ И ЦЕНИ ЗА РАЗЛИЧНИТЕ НАСТАНЯВАНИЯ И ПОМЕЩЕНИЯ – ВИЖ ХОТЕЛИТЕ ПО-ДОЛУ