СКИ
Ски пакети МАЙЕРХОФЕН / ФЮГЕН / ЦЕЛ АМ ЦИЛЕР - Австрия

8 дни / 7 нощувки
транспорт: Собствен Транспорт
цена от: 316 €

ПРОГРАМА
ХОТЕЛИ
 
Курортът Майрхофен е разположен в горната част на Цилерталските Алпи, в сърцето на Тирол. Намира се на 68.8 км. от Инсбрук (на около 1 час път с кола) и на 178 км. от Залцбург (на около 2 часа път с кола).
Средната надморска височина на курорта е 630 м., а най-високия връх е 2 500 м. Най-дългата писта е 5.5 км., а общата дължина на пистите е 157 км., като са разделени в три категории, в зависимост от трудността им – за начинаещи – 45 км., писти със средна трудност – 90 км. и за напреднали – 22 км. Площта на пистите с изкуствен сняг е 149 хектара. На разположение на любителите на сноу-борда е Ванс Пенкен Парк ( един от най-големите сноуборд паркове в Европа ). 48 е броят на лифтовете: - 22 влека, 18 седалкови лифта и 8 кабинкови. Курортът не предлага условия за нощно каране, но има налични писти без маркировка
Ако търсите най-опасната писта в Австрия ще я откриете в Майерхофен. Тя носи името Харакири и е най-стръмната писта в страната. Препоръчва се само за експерти. Наклонът е 78 градуса и за поддръжката й могат да се използват единствено специални машини.

Майерхофен има и своята чил-аут зона наречена White Lounge. Oт това място туристите могат да се насладят на невероятния алпийски пейзаж, докато пийват чай и разпускат с приятна музика.
Тъй като част от пистите се намират на надморска височина над 2000 м, снежната покривка е гарантирана и качествена. Допълнително се използват 147 машини за изкуствен сняг.
Надморска височина на пистите: от 2500 до 630 м
Обща дължина на пистите: 157 км
Писти за начинаещи: 26%
Писти за средно напреднали: 60%
Писти за експерти: 14%
Максимална денивелация: 1870
Най-дълга писта: 5.5 км
Лифтове: 51


Цената включва
Цената е пакетна в евро на човек/помещение и включва 7 нощувки на съответното хранене за всеки хотел.

Цената НЕ включва:
Цената НЕ включва медицинска застраховка – предлагаме такава – моля попитайте!
Цената НЕ включва ски карта, трансфери, транспорт

При заплащане на левовата равностойност на пакетите, курса на еврото да се смята 1,956 лева.

ИНФОРМАЦИЯ И ЦЕНИ ЗА РАЗЛИЧНИТЕ НАСТАНЯВАНИЯ И ПОМЕЩЕНИЯ – ВИЖ ХОТЕЛИТЕ ПО-ДОЛУ